The Banker i PWM proglasili Erste uslugu privatnog bankarstva najboljom u Hrvatskoj, Austriji i SIE regiji

05/11/2019

Treći puta u posljednjih pet godina, Erste banka osvojila je nagradu za najbolju uslugu privatnog bankarstva u Hrvatskoj za 2019. godinu u sklopu „Global Private Banking Awards“ koje zajednički organiziraju međunarodni financijski časopisi iz grupe Financial Timesa - The Banker i PWM.


Uz Erste banku u Hrvatskoj, ovi su časopisi međunarodnoj Erste grupi dodijelili još dvije nagrade u kategorijama: "Najbolja usluga privatnog bankarstva u Srednjoj i Istočnoj Europi" te "Najbolja usluga privatnog bankarstva u Austriji" za 2019. godinu.

Erste pruža usluge privatnog bankarstva u Hrvatskoj od 2007. godine i ima urede u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Iznimno smo sretni i ponosni što su The Banker i PWM još jednom prepoznali kvalitetu naših usluga i proizvoda te nam po treći puta dodijelili priznanje za najbolju uslugu privatnog bankarstva u Hrvatskoj. Okosnicu našeg poslovanja čine strast i predanost tima privatnih bankara u ostvarivanju ciljeva te ispunjavanju očekivanja klijenata pri čemu se uvijek trudimo našim klijentima pružiti najvišu razinu savjeta i usluge. Bez izvrsnosti i lojalnosti cijelog tima, kao i značajne potpore cijele Erste grupe, bilo bi nemoguće sve ove godine generirati odlične rezultate i osvajati nagrade koje su, uz zadovoljstvo naših klijenata, jedan od najvećih poticaja za buduće uspjehe., kaže Kristina Buconjić, direktorica Direkcije privatnog bankarstva u Erste banci u Hrvatskoj.

 

Najbolja privatna banka u Srednjoj i Istočnoj Europi

Osim Erste banke u Hrvatskoj, nagradu za najbolju uslugu privatnog bankarstva osvojio je i međunarodni Erste Group za područje Srednje i Istočne Europe i to šestu godinu zaredom. Žiri nagrada časopisa PWM/The Banker za 2019. godinu istaknuo je činjenicu da je Erste Group jedan od vodećih upravitelja imovine u regiji, u kojoj djeluje i u lokalnim jedinicama privatnog bankarstva u Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj. Na svim tržištima Erste privatno bankarstvo pruža usluge za više od 19.000 privatnih klijenata s kombiniranom imovinom od 22,6 milijardi eura, nudeći im usluge upravljanja imovinom i savjetovanja, kao i prekogranične i međudržavne usluge diljem regije.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox