“Bitka za Buy Button” osvaja Balkan

11/05/2022

Prva knjiga za opis proizvoda na Balkanu. Napisana hrvatskim jezikom. Namijenjena baš onom vlasniku web shopa, koji nema novaca za bacanje. Uz više od 60 primjera i 7 konkretnih formula, doslovno te vodi za ruku - ​​tako da više nikada ne izgubiš ni jednog jedinog kupca zbog krivo napisanog opisa proizvoda.


U vremenu digitalne transformacije koja se događa munjevitom brzinom. Svi koji se bave prodajom, u potrebi su doći pred oči što većeg broja ljudi. Konkurencija je nemilosrdna. Pažnja kupca nikad kraća. A svaka kuna okreće se barem dva puta, prije nego se proslijedi dalje.

Ubacili smo se u Google oglašavanje jer se tako mora. Skupili novce za Facebook i Instagram kampanje, jer nam je tako rekla Agencija. Možemo li učaknuti još koju paru za influencere, objave, postove - kažu i to treba. Sve s jednim ciljem - da dovučemo kupca na web stranicu proizvoda.

A kad tamo... stoji tekst, opis proizvoda dostojan plakanja. Nema važnih podataka. Kupac stoji s tisuću pitanja. Čemu služi ova informacija, šta mi znači ovo sad, kako će mi ovo pomoći... izgubljen, ni sam ne zna šta treba.

Loš opis proizvoda je rak rana internet prodaje. Kad su u pitanju mali web trgovci, ta bolest može biti smrtonosna za firmu u sljedećih godinu, dvije dana. - kaže Jelena Kišiček, autorica knjige.

Ove probleme izaziva loš opis proizvoda

Traljav sadržaj, šture informacije, nedostatak bitnih značajki i dobrog teksta na webu nikoga ne čini sretnim. Kupac misli da se radi o prevari, lošoj firmi, nepouzdanoj ponudi. A trgovac posljedično trpi lošu prodaju. Živimo u vremenu kada nemamo luksuz da si priuštimo gubitak.

Trenutno ne postoji materijal na ovim našim prostorima – koji bi detaljno objasnio tematiku izrade opisa proizvoda (i usluga) te praktično pokazao dobru izvedbu. To je najveća prednost knjige “Bitka za Buy Button” - koju može razumjeti vlasnik web shopa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini.

Jelena Kišiček u tome je prepoznala priliku. I po osnovi iskustva iz prodaje, marketinga i pisanja zadnjih 15 godina - pred web trgovce Balkana, stavila je knjigu koja će im pomoći da riješe sve probleme s kojim se susreću svaki dan.

Evo koje probleme “Bitka za Buy Button” može riješiti:

  1. Smanjiti odlazak kupca s web stranice zbog nerazumljivih opisa,
  2. Smanjiti broj poziva korisničkoj službi radi nepotpunih informacija,
  3. Smanjiti broj negativnih komentara zbog nezadovoljstva ili pogrešnog očekivanja,
  4. Povećati broj narudžbi zbog isticanja podataka koje kupac smatra bitnim,
  5. Povećati broj preporuka radi dobrog korisničkog iskustva.

Loš opis proizvoda znači loše stanje u kasi na kraju dana ili mjeseca. Pa umjesto da kuneš bližu i dalju rodbinu, firmu koju si otvorio i ljude koji si zaposlio, riješi opise kako bog zapovijeda da bi i financije bile ravne tome.

Gdje se može nabaviti knjiga “Bitka za Buy Button”?

Knjigu je moguće kupiti doslovno u tri klika. Sve što treba je doći na OpisProizvoda.com i u roku par minuta, “Bitka za Buy Button” je kod kupca.

Uz dobar opis proizvoda - posjetitelji web shopa koji su planirali otići, sada postaju kupci. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox