Dodjela nagrada "Najtajnica.hr" za 2011. godinu

13/02/2012

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tajnica.hr 24. veljače zagrebački hotel Dubrovnik ugostit će 4. nacionalnu konferenciju tajnica/ika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika, prilikom čega će biti dodijeljene i nagrade najboljim hrvatskim tajnicama i tajnicima – NajTajnica 2011. Prema procjeni organizatora očekuje se oko stotinjak sudionika.

Istraživanje na temu „Tajnica – ona bez koje se ne može“ mjesečnik Poslovni savjetnik proveo je u periodu od 7. do 11. veljače 2012., a rezultate tog istraživanja predstavit će Sandra Mihelčić, glavna urednica i direktorica Poslovnog savjetnika te organizatorica izbora NajTajnica.hr.

Tvrtka za mistery shopping Heraklea provela je ovogodišnji odabir najbolje hrvatske tajnice/ika, i to između 50-ak kandidata. Vlasnica tvrtke, Kristina Horbec, prezentirat će rezultate i objasniti na temelju kojih kriterija su osobe birane, nakon čega slijedi i dodjela nagrade NajTajnica 2011.

Časopis Poslovni savjetnik za sve je posjetitelje pripremio i cjelodnevna, edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka. Mirela Španjol Marković i Ljiljana Buhač bavit će se komunikacijom, kao i Marko Alerić i Marija Novak-Ištok koji će obraditi temu pisane komunikacije. Andreja Horvatić osvrnut će se na snagu prvog dojma, dok će se Božo Prelević i Igor Milinović pozabaviti pravnim i poreznim aktualnostima važnima u radu administrativnih djelatnika.

Tri prvoplasirane tajnice ili tajnika i ove godine očekuju bogati poklon paketi sponzora. Ovogodišnju Nacionalnu konferenciju tajnica/ika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika omogućuju pokrovitelj projekta Hotel Dubrovnik, sponzori Fiv, Belupo, Zlatarna Mario, Dora98, Letizia, Juvena te Luxottica. Stručni partner je Heraklea, a medijski pokrovitelji Poslovni dnevnik, časopis i portal Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup), te časopis Direktor. (PS/JK)

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox