DPD PREDICT - dostava paketa u vrijeme kad vam odgovara

21/06/2012

Potrošači koji naručuju robu i razne predmete žele znati kada će njihov paket stići – i to ne samo dan nego i približno vrijeme dostave. S dostavnom službom DPD od sada će to biti moguće i u Hrvatskoj. DPD Croatia će u srpnju ove godine lansirati novu uslugu nazvanu PREDICT koja će primatelja paketa obavijestiti o vremenskom okviru dostave paketa.

Traženi dan isporuke + vremenski okvir = PREDICT

Do nedavno nije uvijek bilo moguće dostaviti paket u vrijeme koje bi odgovaralo kupcu tj. primatelju paketa. Vozači su znali uzaludno zvoniti na vrata primatelja, a sada će, zahvaljujući usluzi PREDICT, paket biti dostavljen upravo u ono vrijeme koje je za kupca najprikladnije. Uz Predict kupci neće osjećati da su ovisni o pošiljatelju ili dostavnoj službi i neće uzalud čekati na isporuku. Umjesto toga, imati će aktivnu ulogu u procesu isporuke.

Ako kupac koji radi puno radno vrijeme i nije kod kuće, naruči proizvod putem Interneta, a prodavač je DPD-ova stranka, primatelj će uz Predict znati u koje vrijeme će paket stići. Rezultat je dobitna situacija i za trgovca i za primatelja paketa, a naravno i za DPD.

DPD Croatia će od srpnja 2012. postati jedna od prvih zemalja koja uvodi uslugu Predcit, nakon Velike Britanije, koja je uslugu uvrstila u svoj portfelj još u 2010. godini, te će biti prva kurirska služba u Hrvatskoj koja će nuditi vremenski okvir dostave od samo dva sata.

U doba u kojem su brzina i učinkovitost odlučujući faktori, precizna isporuka paketa je glavni čimbenik u osiguravanju zadovoljstva primaoca. Kupce danas više ne zanima samo datum dostave paketa već žele znati i okvirno vrijeme dostave i zato je ova usluga idealna, jer svaka osoba može puno bolje iskoristiti svoje dragocijeno vrijeme nego izgubiti cijeli dan čekajući dostavu paketa.,rekao direktor DPD Igor Jakovljević. Također, nadodao je kako će usluga PREDICT pojednostaviti poslovne procese, znatno smanjiti broj prijava i prigovora i povećati točnost u dostavi paketa. (PS/JK) 

 

 

 

 

 

 

 


 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox