Dubrovački vrtovi sunca ugostili više od 300 tehnoloških stručnjaka

27/04/2012

Više od tristo stručnjaka u tehnologiji okupilo se ranije ovog mjeseca u Dubrovačkim Vrtovima Sunca na šestom izdanju sajma Consumer Electronics Unlimited koji se održavao od 12. do 15. travnja.

IFA-ina (Internationale FunkAusstellung) globalna konferencija za tisak održavala se tijekom tri dana, a na njoj su sudjelovali ekskluzivni novinari i direktori iz branše. U sklopu konferencije predstavljeni su brojni proizvodi, održane prezentacije, power brifinzi, panel-diskusije za medije, istraživanja tržišta te događanja koja su potaknula umrežavanje.

Organizator IFA-inih događanja, Timo Maximilian Fröhlich, pohvalio je Dubrovačke Vrtove Sunca zbog „iznimne potpore i suradnje tijekom IFA-ine globalne konferencije za tisak 2012.“, dodajući da su „svi delegati uživali u vremenu provedenom na konferenciji te iznijeli vrlo pozitivne povratne komentare o hotelu i osoblju, koje je u svakom trenutku bilo srdačno i profesionalno“.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici više od 50 zemalja, a većina sudionika bila je iz Njemačke, Italije i Južne Koreje. Na konferenciji su sudjelovali i renomirani mediji, kao što su BBC, CBS News, Fox News i Frankfurter Allgemeine.

Julian Houchin, komercijalni direktor društva iO Adria, jedan od predstavnika hotela Radisson Blu Resort & Spa u sklopu Dubrovačkih Vrtova Sunca, objašnjava da je tim „vrlo uzbuđen što rastu interes i broj upita iz Njemačke, najvećega europskoga izlaznog tržišta kad je riječ o konferencijama“, što dokazuje činjenicu da „resort Dubrovački Vrtovi Sunca brzo postaju poznati kao jedan od vodećih europskih odredišta za održavanje konferencija“. (PS/JK)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox