Evelina Sever najtajnica 2011. godine

24/02/2012

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tajnica.hr zagrebački hotel Dubrovnik ugostio je stotinjak posjetitelja na 4. nacionalnoj konferenciji tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika. U sklopu manifestacije dodijeljene su i nagrade najboljim hrvatskim tajnicama – NajTajnica.hr 2011.

Ovogodišnja dobitnica titule NajTajnica.hr je Evelina Sever, poslovna tajnica odvjetničkog društva Marković & Plišo iz Zagreba. Drugoplasirana je Elizabeta Zubak-Jurković iz OŠ Milana Šorga u Oprtlju, dok je treće mjesto osvojila Sanja Mačkić iz Stillmarka Zagreb.

Glavna urednica i direktorica Poslovnog savjetnika te organizatorica izbora NajTajnica.hr, Sandra Mihelčić, okupljenima je predstavila istraživanje na temu „Tajnica – ona bez koje se ne može“, koje je mjesečnik Poslovni savjetnik proveo u suradnji s tvrtkom Proago, u periodu od 7. do 11. veljače 2012. na uzoru od 572 sudionika. Istraživanje je pokazalo da tajnice danas obavljaju znatno odgovornije i teže poslove no prije te da su edukacija i viši stupanj obrazovanja u njihovoj profesiji itekako traženi. Nadalje, Hrvati smatraju da je taj posao potplaćen, a od osobina koje bi kvalitetna tajnica trebala posjedovati, kao najvažniji se navode snalažljivost, brzina i profesionalnost.

Tvrtka za mistery shopping Heraklea provela je ovogodišnji odabir najbolje hrvatske tajnice, i to među 50-ak prijavljenih kandidatkinja. Direktorica tvrtke, Kristina Horbec, prezentirala je rezultate odabira, kao i kriterije prema kojima su tajnice birane. Tajni su kupci telefonskim pozivima i e-mail porukama kontaktirali prijavljene tajnice te su se raspitivali o proizvodima i uslugama tvrtke s ciljem da izmjere kvalitetu usluge tajnica.

Kao i prethodnih godina, posjetitelji imaju priliku prisustvovati cjelodnevnim edukativnim predavanjima vrhunskih stručnjaka s područja komunikacije i jezikoslovlja, fiziognomije, računovodstva te poreza i to Ljiljane Buhač, Matilde Bulić, Marka Alerića, Andreje Horvatić, Marije Novak Ištok, Igora Milinovića i Bože Prelevića. (ps)

 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

 

 

 

 
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox