HŽ Cargo i Agrokor potpisali sporazum o partnerskim odnosima

02/12/2011

U skladu s novom politikom upravljanja HŽ Carga i stvaranja partnerskog odnosa s korisnicima usluga teretnog prijevoza 1. prosinca 2011. potpisan je Sporazum o poslovno-tehničkoj suradnji i partnerskim odnosima između HŽ Carga i tvrtke Agrokor.

Sporazum su potpisali Zlatko Rogožar, direktor HŽ Carga, Srećko Đuranović, direktor AGIT-a, tvrtke kćeri HŽ Carga i Ivica Todorić, predsjednik Uprave Agokora.

Sporazum je potpisan u svrhu poticanja i jačanja poduzetničke inicijative te aktivne suradnje i razvoja poslovnih odnosa. Sporazumom će se implementirati projekt revitalizacije industrijskih kolosijeka, a prioritetni industrijski kolosijeci za sanaciju ili izgradnju definirat će se na temelju podataka o transportnom učinku, racionalizaciji transporta, tehnološkoj namjeni kolosijeka i dugoročnoj perspektivi. Isto tako implementirat će se i projekt razvoja logističkih centara HŽ Carga.  Prava i obveze za ove i nove projekte kao i modele razvoja i ulaganja definirat će se sklapanjem dugogodišnjih ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji i ugovora o transportu roba i usluga. (PS/JH)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox