INA se pridružila Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj

16/03/2011

Naftna kompanija INA na skupštini Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) postala je članica te neprofitne ustanove privatnog sektora koja potiče održivi razvoj u gospodarstvu i zastupa gospodarstvo u održivom razvoju, priopćeno je iz Ine.

 

HR PSOR je osnovan 1997. godine, a osnovna misija te ustanove je jačanje svijesti održivog razvoja kao temeljnog razvoja Republike Hrvatske te uvođenje održivog razvoja u razvojne nacionalne i gospodarske strategije.

Glavni izvršni direktor Ine Bojan Milković ističe da je pristupanje Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj nastavak dugogodišnjeg Ininog usmjerenja ka održivom razvoju. Članstvom u HR PSOR-u Ina će s ostalim članovima, udružiti znanje i odgovornost u pronalaženju razvojnih putova koji uravnotežuju poslovni uspjeh, društvenu dobrobit i zaštitu okoliša te se nadamo da ćemo zajedno s drugim predstavnicima hrvatskog gospodarstva, potaknuti i ostale gospodarstvenike na povezivanje zalaganja za gospodarski rast s društvenom odgovornošću - kazao je Milković.

Iz Ine ističu da se ta kompanija opredijelila za doprinos održivom razvoju kao sastavnom dijelu svoje poslovne politike. (Hina/MJ)

 

Foto: www.ina.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox