Kako u svojim djelatnicima probuditi osjećaj za klijente?

28/06/2012

Koliko puta ste se zapitali kako u svojim djelatnicima probuditi osjećaj za klijente i kupce kojih je svakim danom sve manje? Heraklea već drugu godinu zaredom upisuje 10 polaznika na vrlo specifičnu i nešto drugačiju akademiju.

Ova Akademija dat će Vam sve alate kako postaviti sustav podređen klijentima, a dovoljno motiviran da klijent nema osjećaj da je sve umjetno te da stvarno postane Vaš vjeran i oduševljen klijent koji će Vas uvijek zdušno preporučiti.

Heraklea Customer Service Akademija pod pokroviteljstvom časopisa Poslovni savjetnik i Direktor namijenjena je poduzetnicima, direktorima poduzeća, članovima uprave koji u svojem poduzeću mogu i žele uspostaviti kulturu uslužnosti i na taj način osigurati dugoročnu komparativnu prednost. Naime, čak 68% kupaca odlazi radi prodajnog osoblja, 75% ih kupuje upravo radi prodajnog osoblja, a samo se 4% kupaca žali direktno poduzeću, ali zato svoje nezadovoljstvo u prosjeku dijele s 9 do 20 ljudi. Uz društvene mreže, takva mišljenja se šire čak i izvan granica jedne države.

Pet povezanih modula i stručni predavači

Heraklea Customer Service akademija vodi svoje polaznike kroz pet modula koji su međusobno povezani, a moderatori su stručni predavači koji su specijalizirani u tim područjima. Uz praktični rad analiziraju se mnogi poslovni slučajevi, razmjenjuju se iskustva te komentiraju istraživanja. Sva stečena znanja i vještine, uz minimalno ulaganja, mogu se početi primjenjivati odmah jer su sva predavanja i materijali prilagođeni svakom polazniku.

Na taj način stvaraju se customer service stručnjaci koji će moći samostalno pratiti i unaprijediti kvalitetu usluge, stručnjaci koji će prenošenjem i implementiranjem stečenih znanja stvoriti oduševljene i lojalne kupce, a samim time povećati prodaju i profite. Dokazano je da firme koje njeguju customer service kulturu više zarađuju.

Osim predavanja renomiranih stručnjaka iz Hrvatske i regije, svi polaznici će imati uvid u analizu vlastitog poduzeća kroz metodu mystery shoppinga, dobiti godišnju pretplatu na časopise Poslovni savjetnik i Direktor, konkretnu izradu plana s koracima za unapređenje usluge kao i certifikat stručnjaka za kvalitetu usluge.

U prvoj generaciji Heraklea Customer Service Akademije certifikate je dobilo osam polaznika i to iz renomiranih tvrtki kao što su Diona, MakroMikro, Ericsson Nikola Tesla, Raifeissen Banka, Emmezeta, Rog Joma i frizerski studio TOM. Svi oni su istaknuli kako im je Akademija koristila u vlastitom poslovanju iz modula u modul te kako su se promijenili, ne samo kao poslodavci već kao i kupci te sad svaku kupnju gledaju drugačije. Svi oni su nastavili s primjenom kvalitete usluge i nakon završenih modula, svjesni kako je to područje u koje se ulaže kontinuirano jer su samo odlične tvrtke orijentirane na kupca, a ostale samo tako pričaju. (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox