Kosor: Ne smijem se ni ošišati, odmah bi izbio skandal

25/11/2011

Premijerka Jadranka Kosor dala je intervjuu za ženski tjednik Gloriu u kojem je rekla kako je jako ponosna što na potpisivanje pristupnog Ugovora s EU jer „iza toga stoje dvije godine teškog rada“.

Dodala je da misli da se pripremila na najbolji mogući način, a sam sporazum će potpisati nalivperom koji je prošle godine dobila od Svetog oca Benedikta XVI.

Odgovarajući na pitanje o kritikama javnosti, Kosor je rekla da ne dobiva mnogo pisama u kojima građani izražavaju nezadovoljstvo već da kritike većinom dolaze od medija. Na pitanje je li u dvije godina otkako je premijerka pomislila na ostavku, Kosor je rekla: Ne, ni u jednom trenutku! Bilo bi prestrašno da premijer drugi put ode bez borbe. Dapače, vrlo sam ponosna na sve što sam napravila u tim doista teškim i kompliciranim uvjetima. Otpočetka sam vozila na nekoliko kolosijeka da bismo sačuvali proračun, radili na gospodarskom oporavku, deblokirali pregovore i otvorili borbu protiv korupcije. 

Kosor je u razgovoru za Gloriu ispričala kako nikad nije išla u spa uz objašenjenje "zamislite što bi me čekalo da se otkrije kako sam cijeli dan provela na nekom tretmanu". Ja se ne smijem ni ošišati! Odmah je to škandal. A poznajete li neku žena koja ne ide frizeru da bi se ošišala? Ili neku ženu koja ne voli biti dobro odjevena, imati dobru torbicu ili cipele? , rekla je Kosor. (jk)

 

 

Izvor: www.gloria.com
Foto:  Filip Brala/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox