Ljubav i vođenje

01/10/2015

Riječ ljubav u vođenju je još uvijek prava rijetkost. Ljubav je kao pojam "premakana" za muškarca, vođu čopora, jednostavno se ne uklapa u arhetip vođe zadnjih nekoliko stoljeća. Od vođe se traži čvrstina, odlučnost i snaga. U staroj paradigmi vođenja ljubav je kontradiktorna ovim pojmovima.

Međutim, dolazi novo vrijemeu kojem stara paradigma više ne vrijedi. U novom vremenu ljubav će postati neizostavni pojam koji se čvrsto veže uzuspjeh svakog vođe. Biti čvrst, odlučan, snažan i mudar vođa.

Međutim, dolazi novo vrijemeu kojem stara paradigmaviše ne vrijedi. U novom vremenu ljubav će postati neizostavni pojam koji se čvrsto veže uz uspjeh svakog vođe. Biti čvrst, odlučan, snažan imudar vođa, istovremeno ispunjen ljubavlju prema sebi, ljudima koje vodi i kupcima kojima prodaje. Ljubav ne znači biti dobar, ljubav znači činiti dobro. Zvuči paradoksalno, ali otkaz ne može biti dobra odluka i za osobu koja dobiva otkaz, kao i za organizaciju. Ljubav u svojoj suštini sadržava svjesnost najdublje istine. Ljubav ne poznaje etikete o dobrom i lošem niti se ustručava slijediti ispravnost. PS/S.P.

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox