Lukšić grupa preuzela Jadranske luksuzne hotele

07/09/2011

Lukšić grupa je preuzela Jadranske luksuzne hotele (JLH), izvijestio je u današnjem priopćenju Davor Lukšić, predsjednika Excelsa d.o.o. i predsjednika Nadzornog odbora JLH.

 

Nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja i ispunjenja određenih odgodnih uvjeta iz ugovora, koji je 26. srpnja ove godine zaključen između GSHR Holding i Društva Mexival Anstalt (Lukšić grupa), završen je proces preuzimanja društva Grupa Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. i Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. (menadžment kompanija) od strane Lukšić grupe, navodi se u priopćenju.

Ta je akvizicija, kako se ističe, u skladu s dugoročnom strategijom ulaganja Lukšić grupe i potvrđuje strateško opredjeljenje grupe u razvoju dubrovačkog i hrvatskog turizma. Ponosni smo na ovu akviziciju, za koju vjerujemo da će donijeti brojne pozitivne efekte. Povezat ćemo najsnažnije vrijednosti i karakteristike JLH i postojećih hotela Lukšić grupe na dubrovačkom području i iskoristiti nove potencijale koji se pružaju na domaćem i međunarodnom tržištu - ističe Lukšić u priopćenju. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox