MRAK dijeli nagrade kreativcima i inovatorima

07/04/2011

Mreža za razvoj i kreativnost poziva tvrtke, menadžere, građane i kreativce da se prijave na natječaj za četvrtu „Nagradu za kreativnost i inovativnost 2011“.

 

Kategorije su kreativni i inovativni proizvod ili program, menadžer, razvojni program jedinica lokalne samouprave, turistički projekt ili proizvod, projekt ili program u kulturi i umjetnosti, program kreativne industrije, projekt održivog razvoja, edukacijski program i projekt poticanja i razvoja tolerancije prihvaćanja različitosti u poslovnom okruženju.
Kreativan način promišljanja i jest jedan od glavnih pokretača pozitivnog razmišljanja jer uvijek pruža osjećaj da postoji rješenje za sve. U poslovanju moramo primijeniti kreativnost da ostvarimo potreban razvoj i napredak - objašnjava Ivana Nikolić, predsjednica Mreže za kreativnost i razvoj.

Natječaj je otvoren do 18. travnja 2011. Prijaviti se mogu projekti ostvareni u 2010. godini, a ocjenjivat će ih stručni žiri u sastavu Slavko Krajcar, Mate Granić, Branka Petrišić Rakić, Vesna Trnokop Tanta, Peruško Bogdanić, Sandra Mihelčić, Andrija Popović i Ivana Nikolić. Prošle su godine između ostalih „Nagradu za kreativnost i inovativnost“ osvojili DOK-ING za električni automobil, Gordana Kovačević iz Ericsson Nikola Tesle, Grad Vinkovci za projekt Grad Vinkovci – Zdravi grad i Muzej prekinutih veza. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox