Najbolje Facebook kampanje pratit će domaća stranica

21/09/2011

Hrvatska agencija iStudio pokrenula je stranicu socialnumbers.com kojom želi postati regionalni globalni pokazatelj i mjerilo za uspjeh Facebook kampanja, piše Jutarnji list.

Tvrtka iStudio svakako je jedan od uspješnih primjera poduzetništva u Hrvatskoj. Uspjeh je veći kada znamo da su kreatori mladi entuzijasti koji su počeli s idejom, a danas su regionalni lideri s tvrtkom koja ima 17 zaposlenih. Posao im je osmišljavati on-line kampanje za kompanije koje žele efikasno oglašavanje na društvenim mrežama. Nakon što su uspješno savladali izazove u Hrvatskoj od danas će biti prisutni i na tržištima Slovenije, Srbije, BiH, Makedonije i Austrije. Sve to osnivanjem servisa socialnumbers.com pomoću koje će biti moguće dobiti uvid u najuspješnije brendove na Facebooku i agencije koje su zaslužne za njihov uspjeh. Kako kažu cilj im proširiti se i na globalno tržište, a koliko je njima poznato postoji još samo jedna agencija koja se bavi sličnim poslom na globalnoj razini.

U isto vrijeme kreću s još jednim zanimljivim projektom pod nazivom Mediatoolkit, alatu otkrivanje popularnih sadržaja na društvenim mrežama. Alat je prije svega namijenjen novinarima, blogerima i ljudima iz medija kako bi dobili što kvalitetniji uvid u sadržaje na Facebooku i Twitteru. (HT)

 

 

Izvor: Jutarnji list, 21. rujna 2011.

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox