Ne bi vjerovali tko će zaraditi na prosvjedima protiv Wall Streeta

10/10/2011

Prosvjedi protiv Wall Streeta koji su ušli u četvrti tjedan usmjereni su protiv ogromnih zarada bankara i investitora. No, neki će ipak uspjeti zaraditi i na njima, a iznenadit ćete se tko, piše Business.hr.

Na prosvjedima će zaraditi vlasnik Liberatos Pizze Telly Liberatos čija je pizzerija smještena nekoliko ulica od parka Zuccotti u kojem prosvjednici kampiraju i spavaju noću. Ta pizzerija počela je prodavati veliku pizzu pod nazivom Occupie, a naziv je očito inspiriran sloganom Occupy Wall Street (Zauzmimo Wall Street).

Cijena pizze je 15 dolara, a Liberatos ju ne prodaje samo prosvjednicima u New Yorku već prima narudžbe od pristaša prosvjeda iz cijelog svijeta, a pizze zatim isporučuje prosvjednicima.

Vlasnik pizzerije kaže kako je dosada prodao na stotine Occupie pizza te da ne želi zauzimati strane već samo voditi svoj posao kojem nije najbolje išlo ovog ljeta.

Morate priznati ironiju u ovoj situaciju, prosvjednici koji se bune protiv zarade jednih, donijet će zaradu nekom drugom. (jk)

 

 

Izvor: Business.hr, 10. listopada 2011.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox