Novi partneri: Hrvatske košare u Ikeinim ormarima

29/11/2011

IKEA i hrvatska tvornica Feroplast iz Buja, potpisali su trogodišnji ugovor o proizvodnji žičanih košara KOMPLEMENT koje će se prodavati u IKEA robnim kućama diljem svijeta - od Amerike,Kine,Rusije i Australije, do Dominikanske Republike.

Feroplast tako od rujna ove godine za tvrtku IKEA proizvodi nekoliko stotina tisuća košara godišnje u tri dimenzije ukupne vrijednosti od oko 12 milijuna kuna.

KOMPLEMENT košare najčešće se koriste kao ladice i mogu se pronaći kao dio naših ormara iz serije PAX.  

Potpisivanje ugovora s tvrtkom Feroplast samo potvrđuje naše prijašnje tvrdnje kako se s približavanjem trenutka otvorenja prve IKEA robne kuće u Hrvatskoj i regiji otvaraju prilike za uspostavom suradnje s hrvatskim dobavljačima iz različitih industrija. Feroplast se od samih početaka pokazao kao vjerodostojan partner koji je zadovoljio visoke kriterije propisane našim IWAY kodeksom, naglasio je Dragan Skalušević, direktor IKEA Hrvatske.

IWAY se temelji na međunarodnim konvencijama i deklaracijama i propisuje striktne uvjete rada i brige za zaposlenike, zabranu rada djece, zaštitu okoliša i drugo.

Za nas je velika stvar potpisivanje ugovora s tvrtkom IKEA kao i činjenica da smo zadovoljili visoke kriterije tvrtke koja na jednak način posluje u cijelom svijetu, izjavio je  Josip Poropat, direktor Feroplasta. (PS/JH)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox