Novi poduzetnički pothvat Zvonimira Franića

29/11/2022

Jedan od najuspješnijih poduzetnika mlađe generacije i najuspješniji frizer u Hrvatskoj – Zvonimir Franić odlučio se na novi poduzetnički pothvat. Kao kruna desetogodišnjeg samostalnog poslovanja, svoj salon preselio je na novu lokaciju u Zagrebu (Hondlova 2C).


Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. Zvonimir Franić sa svojim salonom slavi desetljeće rada i upravo je ovo kruna dosadašnjeg rada. Selidba u prostraniji, luksuzniji prostor koji će omogućiti klijentima da se pruži još bolja usluga. Zvonimir je u Hrvatskoj predvodnik trendova kada je u pitanju njega i stiliziranje kose, a da ga se može svrstati u uspješne poduzetnike mlađe generacije dokazuje i ovaj poslovni potez. Sam Zvonimir ne krije koliko je ponosan na ovaj projekt koji je sa svojim timom suradnika realizirao u svega nekoliko mjeseci.

Za uređenje i projektiranje ovog transparentnog i komunikativnog prostora, zaslužan je arhitektonski studio kvadratB iza kojeg stoje arhitekti Ana Brebrić i Boris Labaš, koji su na najljepši mogući način učinili da salon bude formiran oko centralne osi – promenade.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox