Odaberite najbolje za sebe s portala BizDil.hr

23/10/2012

Prvi portal za kupovinu proizvoda i usluga namijenjen prvenstveno malom i srednjem poduzetništvu, www.BizDil.hr , s radom je počeo prije mjesec dana a već je privukao značajan broj i dobavljača i kupaca te postao važno odredište online nabave.

Portal BizDil.hr u svojoj ponudi obuhvaća cijeli niz proizvoda i usluga koji su potrebni malim i srednje velikim poduzetnicima, kao što su usluge edukacije, grafičkog dizajna, fotografiranja, telekomunikacijskih usluga, dizajna interijera poslovnog prostora, oglašavanja i još puno toga. I sve to po iznimno povoljnim cijenama, uz popuste koji se kreću i do 88%!

Od 40-ak pomno odabranih proizvoda i usluga koji su većinom dostupni i privatnim korisnicima (fizičkim osobama) za ovaj tjedan izdvojit ćemo nekoliko ponuda kao što su:

seminar prodajnih vještina po cijeni od samo 990,00 kuna (uz popust od visokih 52,86%) u organizaciji jedne od najvećih svjetskih konzultantskih kompanija tvrtke Mercuri International,  seminar MS Excela – napredno korištenje po cijeni od 463,00 kune (popust od 50%) u organizaciji Infokatedre, individualni tečaj za posao iz snova (životopis, motivacijsko pismo i intervju) po cijeni od samo 450,00 kuna i popust od 50%. 

Osim ovih ponuda, istaknut ćemo i ponudu iznajmljivanja vrhunskih računala, što je novost na Hrvatskom tržištu – u ovoj ponudi korisnici dobivaju vrhunsko HP stolno računalo sa Samsung monitorom za samo 112,50 kuna mjesečno.

Ne zaboravimo ni popust od 500,00 kuna na iPhone 4s koji daje Vipnet.

Na www.bizdil.hr portalu još je puno zanimljivih i cjenovno vrlo isplativih ponuda koje malim i srednje velikim poduzetnicima trebaju za svakodnevno poslovanje kao i za njegovo unapređenje, a i privatni će korisnici pronaći nešto za sebe. (ps/jk) 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox