Održan 4. Business Cafè

09/09/2011

Pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika i portala Poslovni turizam te sponzorstva Volksbanke, tiskare Drim i Croate, u četvrtak 08. rujna, održan je 4. Business Café.

Na druženju malih poduzetnika i onih koji to uskoro žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog poduzeća prisustvovalo je stotinjak sudionika.

Business Café su pokrenuli poduzeće Zaokret i portal www.imamnovac.com, temeljem istraživanja tržišta koje je pokazalo da se 57% poslova u Hrvatskoj dogovora uz kavu, i vlastito iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspjeh. 

Gošća četvrtog Business Cafe koji je održan 8. rujna bila je Jadranka Boban Pejić, dobitnica nagrade za europsku poduzetnicu godine, a otkrila nam je kako je njezina poduzetnost proizašla iz njezine strasti.

Business Cafe održava se svaka dva mjeseca, a 5. druženje planirano je 10. studenog 2011. u Vertigo baru hotela Antunović na kojem će gosti predavači biti supružnici Sandra Mihelčić i Igor Milinović, Renata i Damir Vokal te Vesna i Marin Pavletić sa temom “Dok nas brak i biznis ne rastave.” (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox