Optima Telekom uvodi jedinstvene Instant pakete bez ugovorne obveze

08/06/2016

Optima Telekom obogatio je svoju ponudu jedinstvenim Instant paketima bez ugovorne obveze, namijenjenim korisnicima koji imaju potrebu za fleksibilnošću i velikim internet brzinama.

Najveća prednost Optiminih novih Instant paketa jest ta da ih možete apsolutno prilagoditi svojim potrebama – koristiti ih kada i koliko vama odgovara, bez ugovorne obveze, a osnovne brzine interneta do 10Mbps možete dodatno nadograđivati većim brzinama prema vašim potrebama za samododatnih 20 kuna mjesečno, također bez ugovorne obveze.

Instant paketi, zahvaljujući velikim internet brzinama,osiguravaju istovremeno, neometano surfanje sa svih uređaja u kućanstvu (stolnih i prijenosnih računala, tableta, pametnih mobilnih telefona, smart TV-ova, e-čitača i igraćih konzola).

Fleksibilnost u korištenju Instant paketa zadovoljit će raznolike potrebe korisnika.To će posebno obradovati osobe koje se bave turizmom jer će u vrijeme turističke sezone moći aktivirati brzi internet na određeno razdoblje, što će zasigurno razveseliti njihove goste te podići njihovo zadovoljstvo. Vikendice i stanovi u kojima se živi povremeno sada mogu imati svoj internet samo kada je to potrebno. Gamerima će velike brzine poboljšati igračko iskustvo, a malim poslovnim korisnicima omogućiti efikasnije korištenje usluga. Instant paketi namijenjeni su i svima onima koji se jednostavno ne žele ugovorno vezati s pružateljima telekomunikacijskih usluga.

Povećanje brzine, odnosno maksimalna moguća brzina na traženoj lokaciji, ovisi o tehnologiji na kojoj je zasnovana usluga (ADSL/VDSL) uz prethodnu provjeru tehničke mogućnosti. Dakle, korisnici paketa s minimalnom brzinom do 10 Mbps za dodatnih samo 20 kn/mj mogu aktivirati maksimalnu moguću brzinu Interneta na svojoj lokaciji. Instant paketi se ugovaraju uz jednokratnu naknadu za uključenje od 100 kn (s PDV-om).

Više o uslugama: http://www.optima.hr/hr/privatni-korisnici/to-instant/to3-instant-10mbps/

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox