"Osmijeh moga grada": Metropola u pripremama za novu turističku sezonu

30/01/2012

Dana 28. siječnja 2012., na Cvjetnom trgu, održala se manifestacija „Osmijeh moga grada“ koju su organizirale dvije mlade poduzetnice, Sanja Gomuzak – vlasnica poduzeća Sofis-savjetovanje i Aleksandra Ivljev – vlasnica poduzeća Berenice; čiji je konačni cilj bio izmamiti osmijehe na lica sugrađana te ih potaknuti da se više smiješe u ovim tmurnim vremenima.

Na manifestaciji je sudjelovalo oko 2.000 sugrađana koji su u to vrijeme prošetali zagrebačkom „špicom“ te nam podarili svoj osmijeh. Naše su sugrađane ali i turiste zabavljale maskote u obliku licitarskog srca i popularnog „smajlića“ koji su dijelili osmijehe ali ih i izazivali na licima sugrađana. Za vrijeme manifestacije sugrađani su mogli pristupiti castingu za najljepši osmijeh koji je organizirao partner projekta agencija Weltrusky.

Sam projekt bio je edukativno-zabavnog karaktera: u prvom dijelu projekta organizatorice su pripremile edukativne brošure namijenjene djelatnicima u turizmu s ciljem podsjećanja na to koliko je osmijeh važan u privatnoj i poslovnoj svakodnevici, dok je u završnom dijelu projekta bila organizirana manifestacija „Osmijeh moga grada“.

Organizatorice projekta navode: Veoma smo zadovoljne tijekom manifestacije, odazivom naših sugrađana te interesom medija za naš projekt. Dugo smo imale ideju za sličan projekt, no kada smo se odlučile na organizaciju, sve se jako brzo realiziralo, posebice zahvaljujući našim partnerima i suradnicima. Svakako se nemamo namjeru zaustaviti na ovom jednom projektu, ovo je tek početak jedne lijepe tradicije.

Projekt su podržali brojni partneri: Turistička zajednica grada Zagreba, Grad Zagreb – Odsjek za turizam, agencija Weltrusky, tiskra Drim, Ris vizualne komunikacije, te medijski pokrovitelji Večernji list i Poslovni savjetnik. (PS/JK) 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox