Osvojite stipendiju od 5.500 eura za MBA Program 2012/13

02/12/2011

Na IGBS-u Zagreb otvoreni su upisi u sedmu po redu generaciju polaznika na MBA studiju 2012/13. Početak predavanja planiran je za listopad 2012, a studij traje tri semestra. Pozivamo Vas da sudjelujete u natjecanju za djelomične stipendije koje pokrivaju školarinu za jedan semestar u iznosu od 5.500 eura.

Rokovi za prijavu su: 30. travnja 2012. Ili 1. lipnja 2012.  Aplikacija je dostupna ovdje, a potrebno je priložiti:

  • životopis,
  • jedno pismo preporuke,
  • potvrdu o završenom preddiplomskom ili stručnom studiju s prijepisom ocjena ovjerenu od visokog   učilišta na kojem je završen studij, uz prijevod na egleski ovjeren od sudskog tumača

Prijavljeni kandidati moći će se natjecati za stipendije na temelju eseja na zadanu temu na engleskom i intervjua s komisijom.

Dobitnik jedne od djelomičnih stipendija za MBA program u 2009. godini bio je dvadesetsedmogodišnji Anthony Hudgins iz Teksasa, SAD, s iskustvom u bankarskom sektoru (JP Morgan Chase, Key Bank) koji se nakon završetka predavanja na MBA programu vratio u SAD. Istodobno je, zajedno s nekoliko kolega s MBA programa, nastavio studirati i na M.Sc. programu iz Financija koji se izvodi putem on-line tehnologije na partnerskom fakultetu Kelley School of Business, završetkom kojeg će, osim diplome IGBS-a Zagreb s MBA programa, steći i M.Sc. diplomu od Kelley School of Business. (PS/JH)

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox