PLIVI uručen certifikat Poslodavac partner

16/05/2012

Na prigodnoj svečanosti Plivi je uručen Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je PLIVI, u ime organizatora, tvrtke Selectio uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, a preuzeo ga je Matko Bolanča, predsjednik Uprave PLIVE.

Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. PLIVA je, zadovoljivši kriterije Certifikata, zaslužila nositi naziv Poslodavca Partnera te se, na taj način, pridružila kompanijama koje dijele najbolje prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Ono što je kao ključni ekonomski i razvojni faktor za tisućljetnu agrarnu epohu bila zemlja, a za industrijsku epohu financijski i manualni rad, to je za novu ekonomiju 21. stoljeća znanje ili njegov ekonomski oblik, intelektualni kapital.  Ljudski potencijal je jedan od elemenata koji određuju vrijednost tvrtke, njime se obuhvaća i naglašava značaj ljudi i njihovog znanja kao kreativnog potencijala za poslovni uspjeh tvrtke, organizaciju poslovanja, inovativnost te  odnose s potrošačima,  istaknuo je, između ostalog, M. Bolanča, predsjednik uprave PLIVE prigodom dodjele certifikata.

Certifikatom Poslodavac Partner PLIVA se i formalno pridružila kompanijama koje dijele najbolje prakse u upravljanju ljudskim potencijalima.  (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox