Pokrenut Inkubator za samozapošljavanje

08/12/2021

Inkubator za samozapošljavanje je projekt kompanije Mobile one i Hrvatske udruge za franšizno poslovanje. Projekt je zamišljen kao okupljanje zainteresiranih dionika za ovu temu i online aktivnosti u smjeru edukacije i osnaživanja osoba zainteresiranih za samozapošljavanje i pokretanja vlastita poslovanja.

Ciljana skupina kojoj je projekt namijenjen su  svi koji razmišljaju o pokretanju vlastita poslovanja, a pogotovo nezaposlene osobe i osobe u tranziciji koje će u ova teška vremena biti otpušteni kao tehnološki višak uz otpremnine, koje pak mogu uložiti u svoje samozapošljavanje.  Projekt je također važan mladima, ženama i studentima koji žele pokrenuti svoj vlastiti posao. Posebnu pažnju posvećujemo i azilantima kao marginaliziranoj skupini koja ima prava na samozapošljavanje uz potpore HZZ.  

Inkubator će biti interesantan i za domaće poduzetnike u fazi rasta koji nude svoje franšize, s obzirom na to da se i samozapošljavanje kupnjom nečije franšize financira bespovratnim potporama preko HZZ.  U projektu sudjeluju i partneri koji nude usluge i znanja koje poduzetnicima početnicima, a i onima s iskustvom, mogu biti od presudne važnosti za uspjeh.

Izvan okvira ovog fizičkog događanja Inkubator će ostati u svojoj online verziji kao  mjesto osnaživanja i edukacije osoba koje žele samozapošljavanjem pokrenuti svoj posao,  te isto tako će biti mjesto razmjene iskustava s poduzetnicima koji su već prošli kroz taj proces.

Ulaz je besplatan uz prijavu na linku: www.inkubatorzasamozaposljavanje.com 

(ps/sm)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox