Poljski proizvođač elektroničkih prevoditelja ulazi na hrvatsko tržište

11/05/2023

Vasco Electronics, europski tržišni lider u proizvodnji elektroničkih uređaja za prevođenje, pokreće prodaju u Hrvatskoj. Poljski proizvođač potrošačke elektronike već je prisutan na 17 europskih tržišta, kao i u Kini, Japanu i SAD-u.


Glavni proizvod koji Vasco nudi su elektronički glasovni prevoditelji, mobilni uređaji koji prevode govor, tekst i fotografije na više od 100 jezika u stvarnom vremenu. Zahvaljujući tim funkcionalnostima uz Vasco možete komunicirati s gotovo 90% svjetske populacije.

Veliki potencijal Hrvatske

Poljski proizvođač odlučio je pokrenuti prodaju u Hrvatskoj prvenstveno zbog golemog turističkog potencijala zemlje. Jadranska obala jedno je od najboljih odredišta za odmor u Europi. Samo prošle godine posjetilo ju je gotovo 19 milijuna ljudi, najviše iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Poljske. Očekuje se još veći turistički promet u nadolazećoj sezoni ulaskom Hrvatske u Schengensku zonu.

  • Mnogi naši korisnici iz Njemačke, Poljske, Mađarske, Češke i Slovenije već  koriste Vasco prevoditelje kada odlaze na godišnji odmor u Hrvatsku. Očekujemo da će i sami Hrvati možda trebati podršku u komunikaciji s gostima raznih nacionalnosti ili kada i sami odlaze na odmor u inozemstvo, objašnjava Fernando Santonja, regionalni direktor u Vascu.
  • Naš praktični prevoditelj ne pomaže samo na putovanjima, već i u profesionalnom smislu, odnosno prilikom zapošljavanja djelatnika iz inozemstva  kao i odlazaka naših državljana na radna mjesta u inozemstvu. Gdje god postoji jezična barijera kao i potreba za međusobnim razumijevanjem, korisno je imati Vasco. Vasco prevoditelje koriste, između ostalih, medicinske službe, uredi javnih uprava i sveučilišta uz sve veći broj studenata i suradnika iz različitih zemalja", dodaje Ivana Mijatović, zastupnica Vasca za Republiku Hrvatsku.

Europska kvaliteta

Vasco je jedini europski proizvođač potrošačke elektronike koji nudi uređaje u segmentu govornih prevoditelja. Tvrtka je pronašla nišu u kojoj se uspješno natječe s najjačim azijskim proizvođačima. Prednost Vasca je besplatan i neograničen internet za prijevode, koji funkcionira u gotovo 200 zemalja. Osim toga, proizvođač nudi najvišu dostupnu kvalitetu prijevoda. To je omogućeno korištenjem 10 prevoditeljskih mehanizama i algoritma temeljenog na umjetnoj inteligenciji koji odabire najbolji prijevodni mehanizam za odabrani jezični par.

Uređaji tvrtke nagrađivani su na velikim međunarodnim natjecanjima za dizajn i potrošačku elektroniku, kao što su Red Dot Design Award, New York Product Design Award, Good Design Award i Global Mobile Awards - GLOMO. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox