Poslovna krila - prvi specijalizirani portal za malo i srednje poduzetništvo

19/01/2012

Poslovna krila, prvi specijalizirani portal namijenjen malim i srednjim poduzetnicima koji im omogućuje povezivanje unutar branše kako bi unaprijedili svoje poslovanje, u započeo je s radom i dostupan je na internetskoj adresi www.poslovnakrila.hr.

Ovaj jedinstveni poslovni portal namijenjen je isključivo poslovnom sektoru, prije svega malom i srednjem poduzetništvu, s ciljem razvoja poduzetništva i njihovog poslovanja. Prvi takav portal u Hrvatskoj i široj regiji, svim poduzetnicima i poslovnim subjektima nudi mogućnost povezivanja već razvijenih poslova i ideja, nova partnerstva i unapređenje vlastitog poslovnog upravljanja.

Na stranicama Poslovnih krila svi posjetitelji imat će uvid u listu trenutnih poslovanja koji se nude na prodaju, ideja koje su objavljene, partnerstva koja povezuju i razvijaju poslovanje te prodaju/najam poslovnih nekretnina i pokretnina koja se već koriste u poslovanju.

Registrirani korisnici, osim uvida u liste pojedinih sadržaja imaju i mogućnost pregleda i pohrane objavljenog oglasa sa svim dodatnim informacijama kao i mogućnost kontaktiranja potencijalnih kupaca. Uz to, registrirani korisnici imaju i dodatnu uslugu dobivanja obavijesti za jedan odabrani sadržaj. Isto tako, na portalu će  za sve korisnike biti dostupni poslovni i pravni savjeti renomiranih poslovnih konzultanata iz Sense Consultinga i Helene Huđek, dipl.iur. koji će svojim savjetima pomoći oko rješavanja konkretnih problema s kojima se mali i srednji poduzetnici svakodnevno suočavaju. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox