Primus nagrada za najbolje savjetodavne projekte – prijave u tijeku

17/02/2011

Primus nagradu i ove godine dodjeljuju časopis Poslovni savjetnik i Udruga poslovnih savjetnika. Ciljevi su da PRIMUS nagrada postane vodeća nagrada na nacionalnoj razini za usluge temeljene na znanju te prepoznata i priznata od strane hrvatske poslovne zajednice.

 

Prijave traju do 31. ožujka na web stranicama Udruge poslovnih savjetnika i portalu Poslovnog savjetnika, a dodjela nagrada održat će se 24. svibnja 2011. u sklopu edukativne manifestacije Dani poslovne edukacije u zagrebačkom hotelu Westin.

Prošlu godinu nagrade su dodjeljivane konzultantima pojedincima, a ove godine povjerenstvo je odlučilo da se ne nagrađuju pojedinci, nego najbolji savjetodavni projekti. Na taj način otvorena je mogućnost konzultantima pojedincima i konzultantskim tvrtkama da prijavljuju svoje najbolje prošlogodišnje projekte te ih ovim putem sve pozivamo da se prijave. Isto tako, ove godine očekujemo veći broj nominacija jer će se konzultanti, uvjereni smo, ohrabriti prijaviti budući su na proteklom Primusu vidjeli o kakvoj se nagradi radi. Postoje osobe koje ni u čemu ne žele biti prve, već prvo osluškuju i tek nakon toga reagiraju. Tako je i s nominacijama za Primus - zaključila je Sandra Mihelčić, direktorica i glavna urednica Poslovnog savjetnika.

Jačanje savjetničke struke

Ova nagrada doprinijet će jačanju konzultantske struke, a iz godine u godinu dobivat će sve veći značaj, kako u poslovnoj zajednici, tako i na medijskoj sceni, jer je jedina koja prepoznaje i nagrađuje poslovne savjetnike, odnosno njihov rad.

Osim što predstavlja poticaj za daljnji razvoj poslovnog savjetnika, PRIMUS doprinosi profiliranju i jačanju savjetničke struke. Prije svega jer potiče tržišnu utakmicu i primorava savjetnike na povećanje kvalitete njihovih usluga. PRIMUS je nagrada o čijoj dodjeli zajednički odlučuju i struka i tržište, ocjenjujući korisnost i uspješnost savjetodavnog projekta te na taj način promovira izvrsnost kao rezultat neprekidnog poboljšavanja u poslovanju - smatra Gordan Kolak, predsjednik Udruge poslovnih savjetnika.

Rok za prijavu najboljih savjetodavnih projekta je do 31. ožujka ove godine, a dokumentaciju za prijavu možete preuzeti na web stranicama Udruge poslovnih savjetnika i portalu Poslovnog savjetnika.

Popunjene prijave s pripadajućom dokumentacijom treba slati na adresu časopisa Poslovni savjetnik, gdje će se prijave pripremiti za ocjenjivanje. Kategorije unutar kojih se dodjeljuje PRIMUS: menadžment i savjetovanje; ljudski potencijali, edukacija i trening; informacijske tehnologije; strateško planiranje i organizacijski razvoj; Marketing te nagrada za poseban doprinos poslovnom savjetovanju u RH. O pobjednicima će odlučivati stručni ocjenjivački žiri sastavljen od renomiranih imena hrvatske poslovne scene. (PS/MJ)

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox