Promjene u upravi Philip Morris Zagreb

09/04/2018

Na čelu Uprave PMZ-a ostaje dosadašnja generalna direktorica Anita Letica koja je godinu započela s proširenjem odgovornosti i za poslovanje u Sloveniji.


Prije nego što je postala predsjednicom Uprave, Anita Letica obavljala je dužnost direktorice poslovnog razvoja i planiranja za regiju Jugoistočna Europa, a kompaniji se pridružila 2008. godine, nakon karijere u Plivi.

Vrlo dobro poznajem oba tržišta i kolege iz obje podružnice. U Hrvatskoj i Sloveniji poduzeli smo prve korake za ostvarenje naše vizije budućnosti bez dima cigareta, a veseli me činjenica da su odrasli pušači pokazali potrebu i interes za boljim alternativama od nastavka pušenja te su i prvi rezultati komercijalizacije IQOS-a u Hrvatskoj i Sloveniji ohrabrujući. IQOS je tehnološki inovativan proizvod koji ima potencijal smanjenje štetnosti za zdravlje u odnosu na gorive duhanske proizvode. Za ostvarenje naše vizije, osim inovativnog proizvoda i optimalnog  regulatornog okvira, uvidjeli smo i potrebu da prilagodimo način poslovanja i internu organizaciju slijedom čega su nastale najnovije promjene u Upravi. Uz to, kontinuirano osnažujemo timove novim vještinama, iskustvima i znanjima iz svih relevantnih područja.“, izjavila je ovom prigodom Letica.

Uz Leticu, novi članovi Uprave PMZ-a postaju Jasmina Tome, članica Uprave za financije te Stanko Kršlović koji je na poziciji člana Uprave za Korporativne poslove zamijenio Marijanu Bubalo koja je preuzela poziciju generalne direktorice za tržište Slovenije. 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox