Proširite mrežu poslovnih kontakata na Svarog Professional Networking Night-u

24/09/2012

Želite proširiti mrežu poslovnih kontakata u opuštenoj i zabavnoj atmosferi? Ako je odgovor potvrdan, obavezno nam se pridružite na najboljem eventu za poslovne žene – Svarog Professional Networking Night-u koje će se održati 18. listopada s početkom u 19:30 sati u zagrebačkom Tarpon restaurant & baru. Događaj je namijenjen poduzetnicama i korporativnim ženama; ženama na početku karijere, kao i ženama koje žele promijeniti karijeru.

Kao i na svim našim eventima, bit ćete smješteni u blizini onih koje su vam interesantne, ali to ne znači da nećete moći minglati i sa svima ostalima.

Razmijenite kontakte, znanje i iskustva u večeri posvećenoj upravo networkingu!

Što Svarog i Women in Adria imaju zajedničko?

Svarog je prva hrvatska, jedinstvena premium votka čiji su razvoj vodile žene.

Svarog se ističe svojim božanskim, mekim i ugodnim okusom koji s lakoćom osvaja nepca i garantirano podiže raspoloženje, a njegov višestruko pročišćen i 'pripitomljen' duh rezultat je pažljivih i dugotrajnih procesa trostruke destilacije, filtracije te hladne stabilizacije.   

Svarog je u samo tri mjeseca od lansiranja osvojio prestižnu medalju na jednom od svjetski najpoznatijih natjecanja International wine&spirit competition u Londonu.

Uspjeh Svaroga ne čudi jer jer je poznato da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena. Upravo tako je stvorena  „votka po mjeri bogova„  namijenjena svima koji u njoj prepoznaju iskru savršenstva.

Women in Adria je brand za poduzetnice i korporativne žene. Informiramo, povezujemo i inspiriramo ambiciozne poslovne žene kroz naše online platforme i događaje uživo. (ps/jk)

Mi smo uspješne, a vi?

*Cijena: 200 kn + PDV

Datum: 18.10.2012.

Početak: 19.30h

Lokacija: Tarpon restaurant & bar, Savska cesta 41, Zagreb (prizemlje tornja Zagrepčanka)

*Cijena uključuje bogat švedski stol i ograničenu količinu pića po osobi.

Prijave na e-mail: prijava@womeninadria.com  do 15.10. 2012. sa sljedećim podacima:

  1. ime, prezime, tvrtka i pozicija
  2. networking target skupina (industrija, veličina tvrtke,…)
  3. ukoliko je potreban R1: naziv tvrtke, adresa, OIB 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox