Provjerite kako je bilo na 7. Business Cafeu

30/03/2012

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva, medijskim pokroviteljstvom portala Imam novac, Poslovnog savjetnika i portala Poslovni turizam te sponzorstva Volksbanke, tiskare Drim i Croate,ječer je, u Hemingway baru održan  7. Business Café.

Business Café projekt je poduzeća Zaokret nastao iz uočene potrebe za  druženjem malih poduzetnika i onih koji to uskoro žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog poduzeća.

Gosti 7. Business Cafe-a bili su Ana Fresl, vlasnica poduzeća Projekt jednako razvoj koja je prezentirala kako uspješno povući sredstva iz EU, zatim Eduard Bočkaj, vlasnik tvrtke Media Capital koji je predstavio inovativnu aplikaciju za mobilne telefone 555 koja nagrađuje dojmove o usluzi, dok je Marin Nekić predstavio Crocktail – jedinstveni autohtoni hrvatski koktel, a Mirko Vragović, vlasnik centra Oraveda okupljene je podučio kako upravljati stresom i opustiti se metodom relaksacije.

Gosti prethodnih druženja bili su uspješni poduzetnici Hrvoje Prpić, Rašeljka Maras, Tomislav Bekec, Jadranka Boban Pejić, supružnici Sandra Mihelčić i Igor Milinović, Renata i Damir Vokal te Vesna i Marin Pavletić koji su zajedničkim snagama izgradili uspješne biznise,  Mirela Španjol Marković. (PS/JH)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox