Prvi online sustav za male i srednje poduzetnike

20/09/2012

U srijedu je počeo raditi BizDil.hr, prvi online sustav namijenjen prije svega malom i srednjem poduzetništvu. Riječ je o jedinstvenom projektu koji pod jednom internetskom adresom, www.bizdil.hr, obuhvaća cijeli niz usluga za svakodnevno poslovanje, od otvaranja tvrtke, razvoja i poboljšanja poslovanja i povećanja konkurentnosti, do posebnih ponuda i kupnje koja štedi vrijeme i novac.

BizDil nastao je s ciljem da u postojećem gospodarskom okruženju potakne razvoj malog i srednje velikog poduzetništva. Naime, prema podacima iz Opservatorija hrvatskoga malog i srednjeg poduzetništva, u zemlji posluje 168.443 malih i srednjih poduzeća koji zapošljavaju 50-ak posto svih zaposlenih. Bez obzira na ekonomski značaj takvih poduzetnika, na tržištu su (kao i u politici) sustavno zapostavljeni, a većina ponuda nije im dostupna po uvjetima po kojima te iste proizvode i usluge nabavljaju velike kompanije.

No sada je tu BizDil, koji upravo malim i srednjim tvrtkama osigurava najbolje moguće uvjete kupnje, od kvalitetnog odabira najpotrebnijih proizvoda i usluga, njihove kvalitete, pouzdanosti partnera – dobavljača, te posebne ponude i uštede koje korisnici putem portala mogu ostvariti.

Ponuda proizvoda i usluga uključuje, primjerice, izradu logotipa tvrtke i internetskih stranica, ponude za marketinško promoviranje proizvoda i usluga, ponude za edukaciju zaposlenika, najpovoljnije ugovore s telekomunikacijskim operatorima, servisiranje ICT opreme, stručnu literaturu, nabavu telekomunikacijske opreme, uredskog namještaja, savjetovanja i ostale proizvode i usluge za kojima postoji potreba malih i srednjih tvrtki.

Osnivač i pokretač BizDil projekta, Slavko Gazić, u povodu početka rada portala istaknuo je: Dvadesetogodišnje iskustvo koje sam stjecao na najodgovornijim pozicijama u velikim i uglednim kompanijama, domaćim i stranim, te kao novinar i privatni start-up poduzetnik nastojao sam na najbolji mogući način iskoristiti za pokretanje BizDil projekta. I sam se kao mali poduzetnik susrećem sa svakodnevnim poslovnim potrebama koje ne mogu uvijek realizirati po povoljnim komercijalnim uvjetima.

Zato sam pokrenuo Bizdil.hr portal kako bih upravo malim i srednje velikim tvrtkama omogućio da do kvalitetnih proizvoda i usluga dođu po najpovoljnijim tržišnim uvjetima, po uvjetima koji su uglavnom rezervirani za velike kompanije.

U sklopu BizDil portala uspostavljen je i sustav nabave – MojaNabava - putem kojega male tvrtke mogu izravno slati upite odabranim dobavljačima. Nakon što je upit za ponudu poslan, potencijalnom kupcu se javljaju dobavljači koji odgovaraju postavljenim kriterijima. Većina malih i srednje velikih tvrtki nema vlastiti odjel nabave niti zaposlenike koji se bave nabavom pa sustav MojaNabava štedi vrijeme i preuzima njihovu ulogu te postaje interni odjel nabave malih tvrtki. Umjesto da istražujete i trošite dragocjeno vrijeme na potragu za kvalitetnim i pouzdanim dobavljačima, Bizdil.hr je to već napravio za vas, piše business.hr.

BizDil je za poslovne partnere koji žele svoje proizvode i usluge ponuditi putem BizDila odlična online prodajno-marketinška platformu koja omogućuje ciljanu promociju proizvoda i usluga prema pravnim subjektima, uz mogućnost osvajanja novih i zadržavanja postojećih kupaca.(sh)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox