Prvi prodajno-izložbeni prostor jedinstvenih ICT rješenja Hrvatskog Telekoma

06/07/2016

Business Showroom Hrvatskog Telekoma opremljen je najsuvremenijom ICT tehnologijom, rješenjima i uslugama poput Cloud nadzora vozila, fiskalnih blagajni i poslovnih aplikacija. Prostor će služiti i kao edukacijski centar za korisnike, djelatnike, poslovne partnere i medije


U glavnom sjedištu Hrvatskog Telekoma otvoren je Business Showroom, prvi telekomunikacijski multimedijalni centar u Hrvatskoj koji predstavlja jedinstven prodajno-izložbeni prostor s objedinjenom inovativnom ponudom ICT usluga Hrvatskog Telekoma i njegove mreže partnera.

Pored upoznavanja s uslugama i uređajima u ponudi Hrvatskog Telekoma koja predstavljaju najnovija postignuća telekomunikacijske industrije, prostor će služiti i kao edukacijski centar za korisnike, djelatnike, poslovne partnere i medije, a uključivat će i zone HT-ovih svjetskih high tech partnera Samsunga i Microsofta.

HT je najbolji partner poslovnim korisnicima, jer nudi najsuvremenija komunikacijska rješenja, koja pokreću razvoj gospodarstva i pružaju sigurnost i partnersku ruku poduzetništvu. Naši stručnjaci svakodnevno nadograđuju postojeća i razvijaju nova rješenja, a posebnu pozornost posvećuju kvaliteti i pouzdanosti naše mreže te najvišoj razini zaštite korisničkih podataka. Od danas, u sklopu Showrooma moći ćemo to na jednom mjestu i cjelovito demonstrirati“, poručio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave HT-a na otvorenju.

Kako je cilj centra predstaviti najinovativnije koncepte i rješenja, s daljnjim razvijanjem usluga mijenjat će se i predstavljeni sadržaj.

Business Showroom predstavlja ključna dostignuća u područjima od strateške važnosti za kompaniju, koja smo razvijali u suradnji s najvećom mrežom IT partnera. Predvodnik smo u implementaciji Cloud rješenja, IoT rješenja za razvoj pametnih gradova, a vodeći smo i u testiranju i implementaciji novih tehnologija u pristupnim mrežama i sustavima sigurnosti. Drugim riječima, nezamjenjiv smo partner u kreiranju inovativnih tehnoloških rješenja, koja su odgovor na izazove s kojima se susreću naši poslovni korisnici – a Showroom je upravo mjesto koje to prezentira“, zaključio je Saša Kramar, član Uprave zadužen za poslovne korisnike.

Cjelokupnim sadržajem Business Showrooma upravljat će se putem tablet uređaja spojenog na wi-fi, a u sklopu projekta u krugu SkyTowera bit će izložena i smart klupa sa solarnim punjenjem i pristupom internetu tvrtke Include i izumitelja Ivana Mrvoša, drvo Energije, električni romobil, bicikli praćeni GPS sustavom i prijenosna punionica.

To je samo dio projekata realiziranih u suradnji s partnerima, koji će u Showroomu također imati priliku za promociju, a cjelokupni interijer opremljen je namještajem proizvedenim u Hrvatskoj.

Više na: www.t-ht.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox