SAP najavio održavanje najznačajnijeg poslovnog događaja godine

18/05/2011

Tvrtka SAP najavila je održavanje konferencije SAP World Tour 2011. Već osmu godinu zaredom SAP organizira najznačajniji poslovni događaj godine koji će se ove godine održati 08. lipnja u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

 

Ovogodišnji konferencijski moto „RUN BETTER” odražava nastojanja da se prevladaju krizna vremena i osigura održivi poslovni razvoj. Konferenciju SAP World Tour 2011 snažno podržava Njemačko veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj uz visoko pokroviteljstvo samog njemačkog veleposlanika, dr. Bernda Fischera.

Konferencija SAP World Tour 2011 dio je svjetske turneje koja se odvija u 80 gradova širom svijeta, a u Hrvatskoj osim tehnoloških donosi i poslovne inovacije i trendove. Sa svojom vodećom tržišnom pozicijom u Republici Hrvatskoj, SAP omogućuje kreiranje preduvjeta gospodarske održivosti te preuzimanje uloge inicijatora u predstavljanju rješenja za transparentno i uspješno poslovanje svih poslovnih subjekata. Ovogodišnji sudionici svjedočit će SAP-ovim izravnim inicijativama da svojim referentnim projektima doprinesu lokalnom oporavku gospodarstva, a čiji će se zaključci moći izravno koristiti u razvojnim strategijama državnih institucija i privatnog poduzetništva. Riječ je o održavanju dviju panel diskusija. Jedna usmjerena na javni sektor, a druga na gospodarski sektor.

Na ovogodišnjoj konferenciji većinu predavanja će održati domaći stručnjaci i vodeći gospodarstvenici dok će gostovanja stranih stručnjaka biti usmjerena na inovacije i trendove u IT poslovanju koji su primjenjivi u Hrvatskoj. Cjelokupni sadržajni koncept konferencije posvećen je održivom poslovanju, trendovima u rješavanju recesijskih ekonomskih okruženja, studijama slučaja i primjerima hrvatskih tvrtki koje maksimaliziraju svoje poslovanje kako bi osigurale poslovni razvoj. SAP će i ove godine svoj rad promovirati kroz društvene mreže i forume: Facebook, LinkedIN i Twitter, dok će redovito objavljivati na Youtube kanalu video sadržaj. (PS/MJ)

SAP će konferenciju SAP World Tour 2011 realizirati zahvaljujući dugogodišnjoj podršci svojih partnera, tvrtki: b4b, HP, KING ICT, IBM, CubeServ, Siemens i S&T. Medijski će konferenciju pratiti tjednik Liderpress. Dok doprinos realizaciji konferencije daju tvrtke: Moto-Ris, Fiktiv, Hi-Koncept, Lido, Prosound i SORTIS.

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox