To se zove dobar posao: Hrvatska tvrtka proizvodit će obuću za cijeli Bliski istok

10/11/2011

Tvrtka Bauerfeind Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, potpisala je ugovor s Albatha Group, jednom od najvećih korporacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ugovor o joint venture suradnji za područje GCC-a (Zaljevsko vijeće za suradnju).

Nova tvrtka OTB MPC LLC s početkom 2012. preuzima ekskluzivnu opskrbu ortopedskim i drugim medicinskim pomagalima svih bolnica u emiratima Dubaiu, Sharjahu i Ajmanu, navodi se u priopćenju tvrtke. Vrijednost ugovora je veća od 4,5 milijuna kuna.

U Bauerfeindovoj tvornici ortopedske obuće u Antunovcu pored Osijeka tako će se proizvoditi ortopedska obuća za područje GCC-a (Zaljevsko vijeće za suradnju) koje uključuje Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate. Tvornica u Antunovcu ove je godine modernizirana, a u projekt modernizacije uloženo je dva milijuna kuna, navodi se u priopćenju.

Napominje se i kako će nova suradnja omogućiti snažan gospodarski zamah za osječku regiju.

Bauerfeindova tvornica u Antunovcu se od 2002. bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda nužnih za cjelovitu ortopedsku opskrbu pacijenata, a osnovni proizvodi koji se proizvode u tvornici su ortopedska obuća za dijabetičare i reumatičare, dječja ortopedska obuća, ulošci za cipele itd. (Hina/jk)

 

Foto: Ilustracija

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox