Smislite vizual i slogan koji bi ljude trebao nagovoriti da glasaju za EU

03/05/2011

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija raspisalo je javni natječaj za dizajn vizualnog identiteta i za slogan informativne kampanje uoči referenduma o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.  

 

Svrha ovog natječaja je dobivanje kvalitetnog stručno projektiranog vizualnog identiteta i slogana informativne kampanje uoči predstojećeg referenduma. Natječaj je raspisan u okviru obilježavanja Europskog tjedna, koji se dvanaestu godinu zaredom obilježava u svim hrvatskim županijama.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija odabrat će najbolje radove u suradnji s predstavnicima Hrvatskog dizajnerskog društva, a najbolja idejna rješenja bit će nagrađena novčanim nagradama.

Ukupni fond nagrada raspodijeljen je na:
- nagradu za vizualnu komunikaciju: dizajn vizualnog identiteta - 20.000,00 kuna
- nagradu za verbalnu komunikaciju: slogan – 20.000,00 kuna

Natjecatelji mogu dostaviti natječajni rad za jednu ili obje grupe. Rok za dostavu natječajnih radova u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija je 30. svibnja 2011. godine. (PS/MJ)

Imena nagrađenih sudionika natječaja bit će objavljena na internetskim stranicama MVPEI-a: www.mvpei.hr i internetskim stranicama Hrvatskog dizajnerskog društva: www.dizajn.hr. Cjelokupna natječajna dokumentaciju, kao i ostali detalji vezani uz projektni zadatak natječaja objavljeni su u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske http://oglasnik-jn.nn.hr te se također mogu dobiti na upit putem elektroničke pošte na adresu natjecaj-vi-slogan@mvpei.hr.

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox