Susret Keruma i Zeptera

03/08/2011

Splitski gradonačelnik Željko Kerum na današnjem susretu sa Philipom Zepterom, vlasnikom tvrtke Zepter Swiss, izrazio je zadovoljstvo Zepterovom odlukom da u Splitu promovira svoju 30 milijuna eura vrijednu jahtu izgrađenu u hrvatskom brodogradilištu, kao i činjenicom da je u Split došao kao mogući investitor, priopćio je ured splitskog gradonačelnika.

 

Uz razgovor o stanju i perspektivi hrvatske brodogradnje gradonačelnik Kerum je gosta informirao o gospodarskom stanju u Splitu. Istaknuo je kako Splitu, kao regionalnom središtu kojem gravitira 500 tisuća ljudi, u ovom trenutku trebaju poslovni tornjevi.

Zepter je vlasnik poslovnog objekta na Putu Supavla na mjestu kojeg bi se, kako se navodi u priopćenju, možda gradio poslovni toranj.

Napomenuvši kako ove sezone Split bilježi rast turističkih posjeta gradonačelnik Kerum je Zeptera upoznao s tijekom realizacije projekta Zapadne obale kao i mogućnošću da već idućeg ljeta u Gradskoj luci budu izgrađeni vezovi za velike jahte što će privući turiste veće platežne moći. Izrazio je uvjerenje da će Split postati ne samo turistički nego i poslovni centar. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox