T7 Vis demantira pogodovanje na javnom natječaju za odore MUP-a

23/09/2011

Tvrtka T7 VIS najoštrije demantira insinuacije u nekim hrvatskim medijima da je u povoljnijem položaju u postupku natječaja za odore MUP-a.

Već drugi put u ovoj godini tvrtka se javlja na natječaj proizvodnje policijskih uniformi za posao vrijedan preko 200 milijuna kuna. Uvjereni smo da zadovoljavamo sve kriterije propisane natječajem i ono što je najbitnije za kompletan asortiman proizvoda koje sami proizvodimo ponudili smo najnižu cijenu, a što je jasno vidljivo iz zapisnika s javnog otvaranja ponuda.

Sukladno iznesenom na javnom otvaranju ponuda, ponuda zajednice ponuditelja na čelu s Varteks trgovinom, 25% je skuplja od naše i iznosi 230,3 milijuna kuna što je 45,5 milijuna kuna više u odnosu na našu ponudu koja iznosi 184,8 milijuna kuna. 

Tvrtka T7 VIS sa svojom tehnologijom i poslovnim referencama apsolutno je spremna udovoljiti svim uvjetima natječaja i pritom je ponudila najbolju cijenu, a za MUP Republike Hrvatske vjerujemo da će predmetnu javnu nabavu provesti transparentno i sukladno Zakonu o javnoj nabavi. (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox