Tech Data imenovao Sirmu Ozkan Eren direktoricom za područje jugoistočne Europe

04/11/2019

Tech Data (Nasdaq: TECD) je najavio imenovanje Sirme Ozkan Eren direktoricom za jugoistočnu Europu. Na ovoj funkciji će upravljati poslovanjem u Mađarskoj i Adriatic regiji, odnosno Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, u kojima Tech Data ima pravne subjekte, te u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori, u kojima Tech Data vrši prodaju poslovnim partnerima. Sirma Ozkan Eren je članica tima za upravljanje Istočnom regijom, te odgovara Judith Schreibmayer, potpredsjednici za istočnu Europu, Tech Data.


Ozkan Eren se pridružila Turskom Avnet Technology Solutions (TS) u travnju 2013., te je 2015. godine promaknuta u direktoricu marketinga za EMEA regiju. Nakon akvizicije Technology Solutions-a od strane  Tech Data, Ozkan Eren je vodila marketing za Europu unutar Advanced Solutions poslovanja, te je doprinijela integraciji TS-a i Tech Data. Godine 2018. imenovana je direktoricom marketinga za Istočnu regiju gdje je radila s lokalnim i regionalnim timovima u provedbi marketinške strategije za cjelokupni Tech Data portfelj u brzorastućoj regiji.

Tech Data posljednjih godina ubrzano širi mrežu poslovnih partnera, ponajprije zbog dobrog poznavanja tržišnih zahtjeva, ali i zbog velikog izbora distributerskih usluga. Usluge obuhvaćaju tehničku podršku, marketinške i edukacijske programe, upravljanje životnim ciklusom uređaja i njihove rentabilnosti, tehnologije kao usluge i naprednu logistiku. Istodobno osigurava i internetsku platformu za nabavu programske opreme i aplikacija za rad u oblaku. Na osnovi cjelovite ponude proizvoda iz segmenata poput IoT-a, sigurnosti i analitike nudi napredna rješenja koja su spremna za tržište. Posebnu prednost predstavljaju prilagođena rješenja za pojedine grane industrije, na primjer zdravstvo, obrazovanje, proizvodnja, upravljanje okolišem te financije.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox