Velike mogućnosti za poduzetnike u Erste banci (promo)

22/04/2011

Korištenjem Erste NetBanking servisa klijenti su u mogućnosti 24h na dan ostvariti uvid po računima otvorenim u banci te obavljati financijske transakcije s mjesta koje im najviše odgovara, bez odlaska u poslovnicu banke ili FINA-e i neovisno o radnom vremenu. Na taj način  mogu ubrzati i olakšati poslovanje, ali i ostvariti uštede u odnosu na druge modele obavljanja platnog prometa.

 

Krediti prilagođeni poslovanju poduzetnika

Erste banka kroz ponudu kreditnih proizvoda svojim klijentima odobrava različite modele kredita. Kratkoročnim kreditima s rokom povrata do godinu dana prvenstveno se osiguravaju sredstva za prevladavanje kratkoročne potrebe za likvidnošću i obrtna sredstva. Dugoročni krediti, odnosno krediti s rokom povrata više od godine dana, odobravaju se prije svega za različita investicijska ulaganja (primjerice kupnju strojeva i vozila, kupnju ili gradnju poslovnih objekata) te za trajna obrtna sredstva.

Plavo-zeleni kredit

Erste banka kreira bankarske proizvode i usluge posebno prilagođene predispozicijama programa EU te klijentima pomaže savjetom i informacijom o ciklusu pripreme i prijave projekata. Prva u Hrvatskoj, Erste banka je kreirala poseban proizvod – Plavo zeleni kredit, namijenjen zatvaranju financijske konstrukcije poljoprivredno-ribarsko-prehrambenih projekata koji se prijavljuju za sufinanciranje iz poljoprivrednih pretpristupnih programa. Od ove godine, osim Plavo zelenog kredita, klijentima je ponuđena i HBOR-ova kreditna linija za korisnike programa IPARD s još povoljnijim kamatnim stopama.

Erste banka kroz svoj EU desk prati mogućnosti sufinanciranja koje pružaju fondovi EU, što se odražava u paleti proizvoda (kreditna linija EIB-a, Plavo-zeleni kredit i HBOR-ov IPARD kredit). 

Povoljne kreditne linije

Erste banka je potpisala ugovore s jedinicama lokalne i regionalne samouprave te Ministarstvom gospodarstva o suradnji na projektima financiranja malog i srednjeg poduzetništva. Riječ je o lokalnim projektima razvoja „malo gospodarstvo” i „mikrokreditiranje”, a kojim poslovni subjekti u hrvatskom vlasništvu, točnije proizvodni obrti, mala i srednja trgovačka društva te zadruge mogu dobiti pristup povoljnijim kreditnim linijama za unapređenje svog poslovanja. Treba naglasiti da kamatnu stopu subvencionira i Ministarstvo gospodarstva, ali i županije i gradovi uključeni u ovaj projekt.

Posredstvom internacionalnih deskova klijentima je dostupan proizvod koji se može koristiti u državama u kojima je aktivna Erste grupa - Prekogranični paket. U sklopu Prekograničnog paketa trenutno se na razini Grupe nudi prekogranično otvaranje računa i prekogranično kreditiranje.

 

Sponzorirani članak

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox