Violeta otvara tvornicu u Sv. Heleni

15/04/2011

Violeta,  jedan od najuspješnijih regionalnih brandova u proizvodnji dječjih pelena, higijenskih uložaka, vlažnih maramica, toaletnog papira, kuhinjskih ručnika i salveta, svojim novim projektom, tvornicom higijenskih proizvoda u Svetoj Heleni pored Zagreba, još više učvršćuje svoju  visoku poziciju na tržištu.

Pored nove tvornice u Svetoj Heleni od svibnja kreće izvoz proizvoda za Sloveniju, već su dogovorene narudžbe sa dva  velika i dva manja maloprodajna lanca. Glavni proizvodni pogoni Violete  nalazi se u Grudama, dok u Hrvatskoj posluju distributivni centri u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Vukovaru. 

20.travnja 2011. Violeta svečano otvara  novi proizvodni pogon u Sv. Heleni u kojem će proizvoditi toaletni papir i kuhinjske ručnike. Prostore nove tvornice otvorit će i u rad pustiti Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović. (PS/JK)

 

Jeste li znali….

-          Da korisnici godišnje potroše 50 milijuna pakiranja Violeta proizvoda

-          Da nova tvornica u Svetoj Heleni može proizvoditi 620 kilometara  toaletnog papira dnevno

-          Da nova tvornica u u Svetoj Heleni može proizvoditi  oko 34 000 rolica papira dnevno

-          Da je od početka 2008. godine proizvedeno preko 100 milijuna Violeta pelena

-          Da se svaka pojedinačna Violeta pelena i higijenski uložak fotografiraju u proizvodnji radi kontrole kvalitete

-          Da su Violeta vlažne maramice osvojile nagradu za dizajn Cropak 2007

-           Da su Violeta higijenski ulošci, kao i dječje pelene, ocijenjeni najvišom ocjenom „Klasa A“ od neovisnog laboratorija Courtray u  Parizu

-          Da je novi naziv  kuhinjskih ručnika Teta Violeta

 

 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox