Women in Adria: Kako se uspješno prezentirati na LinkedInu

05/03/2012

Women in Adria vas poziva na drugi Networking breakfast koji će se održati 28. ožujka s početkom u 8.30 u Green Gold Centru. Women in Adria povezuje poslovne žene u Adria regiji omogućujući im networking i profesionalni razvoj kroz online platforme te događaje uživo.

Druženje s ostalim poslovnim ženama koje imaju iste izazove u poslovnom svijetu te usklađivanju privatnog i poslovnog života je inspirativno  i među njima možemo naći prave uzore.

Bilo bi nam zadovoljstvo da nam se pridružite na našem drugom networking doručku, naučite nešto novo, osvojite nagrade naših sponzora te proširite svoj profesionalni network družeći se sa ostalim poslovnim ženama.  Doručak je osmišljen na način da poslovne žene uz networking nauče nešto novo te da im ostane još veliki dio dana za poslovne i privatne obaveze.

Danas u vrijeme kada svaki pojedinac mora biti “brand“, većina žena još uvijek zazire od online prisutnosti. Dodatno, usmjerene više na održavanje prijateljskih odnosa umjesto strateških za razvoj karijere/businessa, žene uglavnom koriste Facebook kao primarnu online platformu.Jedan od važnih alata za izgradnju online “brand-a“ je profil na LinkedIn-u kao vodećoj poslovnoj platformi.  Dobar profil, veliki broj kontakata, networking kroz LinkedIn grupe omogućavaju velikom broju profesionalaca da svoj “brand“ prezentiraju ciljanoj populaciji.

Događaj je namijenjen:

  • Poduzetnicama
  • Ženama iz korporativnog svijeta koje žene proširiti svoj profesionalni network

Program:

8.00-8.30 Registracija sudionica

8.30-8.40 Uvod

8.40-9.45 Dejan Gostimir: LinkedIn: profesionalno umrežavanje

9.45-11.00 Networking

11.00 Izvlačenje sretnih dobitnica naših sponzora, zatvaranje događaja i najava sljedećeg

Prijave na email: networkingbreakfast@womeninadria.com do 26 ožujka 2012.

Cijena: 200 kuna

Cijena obuhvaća:

  • Sudjelovanje na predavanju i networkingu
  • Doručak
  • Sve sudionice će dobiti popuste i nagrade naših sponzora uz mogućnost sudjelovanja u izvlačenju za njihove posebne nagrade. (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox