Aplikacija iQpon: Prvi mobilni shopping vodič

28/09/2011

iQpon za smartphone mobitele, prvi mobilni shopping vodič, od 30. rujna će ekskluzivno hrvatskim korisnicima na dlanu nuditi pregled svih popusta!

Smartphone aplikacija iQpon, među prvima je takve vrste na europskom tržištu, a korisnicima će omogućiti jednostavno i efikasno pretraživanje te ostvarivanje popusta od lokalnih frizerskih salona i restorana do najvećih trgovačkih lanaca, kina i najpopularnijih modnih marki. Ovaj jedinstveni mobilni shopping vodič, vrlo je pregledan te omogućuje kupcima uvid u sve popuste razvrstane po kategorijama, brandovima i lokacijama, ali nudi i statističke informacije o ukupnoj uštedi i prosječnom popustu.

 

iQpon aplikacija može se downloadati potpuno besplatno, sa gotovo svih smart phone marketa kao što su OVI store, android market, iTunes, itd. Korisnici, u sklopu aplikacije, također imaju mogućnost pregledavanja specijalnih kategorija kao što su najpopularniji kuponi, najnoviji kuponi, last-minute ponude i slično, a svoje kupone mogu dijeliti i pokazati putem Facebooka, Twittera i e-maila. (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox