Arena Centar posjetio rekordan broj posjetitelja za rođendanski vikend

18/11/2014

Četvrtu godišnjicu otvorenja, Arena  Centar proslavio je proteklog vikenda  od 14. do 16. studenog, a svojim posjetiteljima poklonio je odličnu ponudu i popuste uz brojna događanja i rođendanske poklone.Centar je posjetilo rekordnih 153 000 posjetitelja za vrijeme rođendanskog slavlja, dok je od otvorenja 2010. godine, Arena Centar posjetilo preko 30 milijuna posjetitelja.


Mike Pugh, direktor Arena Centra rekao je: „Izvrsna posjećenost dokaz je našeg kontinuiranog uspjeha i odličnog odnosa s našim posjetiteljima. 12% naših posjetitelja na godišnjoj razini čine turisti koji dolaze iz urbanih naselja koji su izvan naše osnovne zone obuhvata što  pokazuje da je Arena Centar postigao supra-regionalnu poziciju kao jedini shopping centar-destinacija koji ujedinjuje ponudu kupovine i zabave, na ovim prostorima.“

Pravi rođendanski hit bio je cjelodnevni program za djecu s profesorom Baltazarom koji je privukao nekoliko stotina djece i na jedinstven način približio legendarnu crtanu seriju današnjoj djeci. U subotu, 15.studenog slikovnicu Bim i Bam predstavio je radijski voditelj Luka Bulić, a u nedjelju, 16.studenog otvoren je prvi poštanski sandučić Profesora Baltazara na adresi p.p. 34 Zagreb. Red za slikanje s maskotama Baltazara, Violete, slona Koka i drugih likova iz crtane serije, bio je dug, a skulptura profesora Baltazara moći će se vidjeti sve do 6.prosinca na glavnom ulazu u centar.

Posjetitelji su se uz odlične popuste, dobro zabavljali uz Poklon mašinu Arena Centra i druge promocije u centru. (PS/Z.R.)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox