Best Internet konferencija: Sve mogućnosti interneta u poslovanju

08/03/2011

Best Marketing Hrvatska 12. i 13. travnja organizira Best Internet konferenciju o internet marketingu i e-poslovanju koja će se održati u Hypo Centru Zagreb.

 

Stručnjaci iz regije i svijeta govorit će o e-marketing temama među kojima se ističu digitalna kreativnost, društvene mreže, search marketing, online/offline i cjelovite kampanje te nove tehnologije i novi mediji, koje će utjecati na vaše poimanje zadivljujućih mogućnosti koje internet i moderna tehnologija donose u kontekstu novih poslovnih prilika.

U sklopu programa naziva "90-60-90" koji će voditi poznate blogerice iz regije pregledat će se zapažena on line događanja i kampanje koje su svojom inovativnošću i uspjehom obilježile proteklu godinu.

Cjelodnevni masterclass o važnosti integriranog pristupa u planiranju i provođenju on line prisutnosti koja pokreće inovativne brendove i njihovu komunikaciju, održat će poznati šveđanin Johann Ronnestam, jedan od vodećih stratega, blogera i konzultanata u području modernog kreativnog i konceptualnog mišljenja. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox