Billa otvorila supermarket u Zagrebu

29/10/2012
Foto: gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednik Uprave Bille Mouhamed Bouyalla

Trgovački centar BILLA otvorio je svoj 12. supermarket u Zagrebu, ukupno 56. u Hrvatskoj. Novi zagrebački supermarket nalazi se  u samom centru grada, u Martićevoj ulici 13.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić, a na otvorenju su se okupljenima obratili Mohamed Bouyaala, predsjednik Uprave BILLE Hrvatska, Martin Missbrandt, član Uprave i Nenad Budimir, financijski direktor Bille.

Uz to što smo kupcima otvorili još jedan „kvartovski“ supermarket i postali još dostupniji svim građanima Zagreba, vrlo nam je bitno što smo u ovo vrijeme osigurali i 30 novih radnih mjesta, istaknuli su tom prigodom članovi Uprave.

BILLA u Martićevoj je supermarket srednjeg formata sa 771 m2 prodajne površine, uređene po najmodernijem konceptu prostora i prezentacije proizvoda koji svakodnevnu kupovinu pretvara u iznimno ugodan doživljaj.

Svježina proizvoda prezentiranih na poseban način već je postala zaštitni znak BILLE te kupcima ponosno predstavlja odjele svježeg mesa obrađenog i pripremljenog po najvišim standardima, svježe pečenog kruha i peciva, voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Odjel delikatesa svaki dan na dnevnom meniju nudi kompletne svježe pripremljene obroke, ukusne sendviče, svježe narezano voće i voćne salate, svježe povrtne salate i povrće pripremljeno za kuhanje, veliki izbor pečenog mesa, priloga i gotovih toplih jela.

Robna marka Clever zastupljena u svim grupama proizvoda kupcima nudi izbor proizvoda s najboljim omjerom kvalitete i cijene koja je uvijek najpovoljnija u određenoj kategoriji. Posebno je važno što velik dio Clever proizvoda proizvode upravo hrvatske tvrtke i proizvođači.

Radno vrijeme Bille u Martićevoj 13 je: pon-sub 7.00 do 21.00, nedjeljom 7.00 do 18.00 sati. (PS/JK) 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox