Blitz film i video sklopio ugovor s 20th Century Fox Film Corporation za kino distribuciju

30/03/2011

Tvrtka Blitz film i video distribucija je sklopila ekskluzivni ugovor s 20th Century Fox Film Corporation za kino distribuciju filmova te kompanije za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Albanije, te je time potvrdila svoj položaj najvećeg filmskog distributera u Hrvatskoj i regiji.

Filmovi 20th Century Fox Film Corporation u kino distribuciju pod okriljem Blitz film i videa kreću od 1. travnja. Očekuje nas mnogo filmskih hitova, od kojih izdvajamo Rio 3D, Water For Elephants, Whats Your Number, Rise Of The Apes, te nove nastavke svjetskih megauspješnica X Man i Ice Age.

 „Izuzetno smo ponosni što smo s 20th Century Fox Film Corporation, jednim od najstarijih i najvećih hollywoodskih studija uspjeli dogovoriti suradnju. Namjera nam je da svim ljubiteljima sedme umjetnosti omogućimo uživanje u prvoklasnim filmovima i pored toga radimo dalje na razvoju zabavne industrije u Hrvatskoj i regiji.  Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju“, izjavio je Hrvoje Krstulović, predsjednik Uprave Blitz film i video distribucije.

Jedna od najvećih svjetskih kompanija za filmsku produkciju i distribuciju, Fox Filmed Entertainment, producira, kupuje i distribuira filmove u cijelom svijetu. Filmovi se produciraju ili kupuju od sljedećih jedinica FFE: Twentieth Century Fox, Fox 2000 Pictures, Fox Searchlight Pictures, Fox International Productions i Twentieth Century Fox Animation. (PS/JK)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox