Čačić ne štedi na imidžu: Angažirao i agenciju za praćenje medija

05/07/2012

Ministarstvo gospodarstva nastavlja trošiti novac na aktivnosti vezane za medije. Nakon što je nedavno objavljeno da su zakupili polugodišnji termin na Prvom programu Hrvatskog radija radi promocije Radimir Čačića i nakon potvrde iz Ministarstva da za zakup medijskog prostora na 19 lokalnih televizijskih postaja i tri radijske postaje planiraju potrošiti  više od 919 tisuća kuna, ovih dana sklopljen je ugovor s agencijom za praćenje medija Presscut.

Zagrebačka agencija za praćenje medija Presscut će do sredine iduće godine za Ministarstvo gospodarstva obavljati posao praćenja medija, njihovih analiza i pripremanja medijskih izvještaja, saznaje Poslovni dnevnik.

Presscut će analitiku napisa i priloga o temama vezanima za Ministarstvo gospodarstva obavljati i dostavljati Ministarstvu na dnevnoj bazi.  Na mjesečnoj bazi agencija će pripremati izvještaj o rejtingu gospodarstva, odnosno pokazanoj naklonjenosti medija. Medijska slika Ministarstva gospodarstva zbrajat će se i analizirati i na polugodišnjoj razini.

Ugovor s agencijom Presscut vrijedan je 273 tisuće kuna. (jk)

 

 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox