Četiri nova predavača na nacionalnom festivalu oglašavanja IdejaX

11/04/2011

Nacionalni festival oglašavanja IdejaX, koji će se održati u Zagrebu, 26. i 27. svibnja ove godine, dogovorio je suradnju s još četiri eminentna predavača: Marcom Lewisom, Steveom Walpoleom, Dougom Harrisom i Vukom Ćosićem. Od prošlog tjedna ujedno je na medijima vanjskog oglašavanja krenula i velika nacionalna kampanja za IdejuX, koju su osmislili članovi žirija nagrade X, s predsjednikom žirija Sinišom Waldingerom na čelu. Vizualni identitet IdejeX potpisuje Vanja Cuculić.

 

U tijeku su i prijave za natjecateljski dio programa, koje su otvorene do 1. svibnja. Kotizacije za radove iznose 749 kuna, a daljnje informacije o natjecateljskom dijelu programa mogu se pronaći na web stranici: www.idejax.com.

IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini. Osim toga, festival će biti platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni. Nacionalni festival oglašavanja značajan je zbog afirmacije i promocije struke i vizija je da se IdejaX pretvori u tradicionalno mjesto natjecanja najboljih hrvatskih oglašivačkih radova na cijelom spektru medijskih platformi, kao i u ključno mjesto izmjene najboljih marketinških ideja na nacionalnoj i regionalnoj sceni. Kotizacije za cjelokupni dvodnevni program festivala iznose 999 kuna, za studente 399 kuna, a za one koji samo žele pogledati izložbu radova prijavljenih na natjecanje i prisustvovati prezentacijama, kao i završnoj, svečanoj dodjeli nagrada 199 kuna do 1. svibnja. Nakon 1. svibnja sve kotizacije za IdejuX poskupljuju na 1.499 kuna, bez PDV-a. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox