ClickAttack - prva regionalna mobilna oglašivačka mreža

27/01/2012

ClickAttack je prva regionalna mobilna oglašivačka mreža koja na jednom mjestu daje oglašivačima pristup do velikog broja najznačajnijih mobilnih internet stranica i mobilnih aplikacija.

Oglašivačima osigurava doseg do ciljanih korisnika na različitim mobilnim uređajima, a publisherima ostvarivanje prihoda od posjeta na mobilnim internet stranicama i korištenja mobilnih aplikacija.

U prvom valu širi se na mađarsko, slovensko i srpsko tržište, nakon čega slijede i ostale zemlje CEE regije. Uredi ClickAttacka locirani su u Zagrebu, Budimpešti i Beogradu. Vodeću tržišnu poziciju ClickAttack osvaja kroz:

· jedinstveni i inovativni in-house razvijeni ClickAttack Targeting Engine koji omoguduje najefikasnije mobilne oglašivačke kampanje donosedi win-win scenarije za oglašivače i publishere (targeting po vrstama mobilnih uređaja, operativnim sustavima, mobilnim operaterima, geolokaciji, itd.)

· cjelovita rješenja za mobilne kampanje koja uz mobilno oglašavanje uključuju izradu mobilnih landing stranica, mobilnih aplikacija i igara, Facebook aplikacija i igara, te ostalih rješenja kojima oglašivači i agencije mogu upotpuniti mobilne kampanje kako bi maksimizirali rezultate kampanja.

Broj medija u mreži u Hrvatskoj raste na tjednoj bazi, a mediji trenutno uključeni u mrežu su Dnevnik.hr, Business.hr, BUG, Nacional, MojTV.hr,Dnevno.hr, Fashion.hr, Meteo Info, DalmacijaNews.com, eZadar.hr, Poslovni-savjetnik.com, She.hr, Zena.hr, Dalje.com, Profitiraj.hr, Online-zagreb.hr, Koprivnica.net, KaPortal.hr, Sisak.info, OgledaloOnline.hr. (PS/JK) 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox