Coolinarici nagrade na Web Festu u Beogradu

02/12/2010

Podravkina Coolinarika.com proglašena je najboljom web stranicom u kategoriji Magazina, a osvojila je i treće mjesto u utrci za Grand Prix-veliku nagradu žirija na Web Festu 2010, s temom “Sve je na Webu”.

Riječ je o najvećem regionalnom internetskom festivalu posvećenom izboru najbolje regionalne web stranice ili web projekta, kao i promociji i unapređenju korištenja globalne elektroničke mreže na ovim prostorima.
Za naslov najboljih na Web Festu 2010 tijekom posljednjih nekoliko mjeseci natjecalo se više od 1700 web stranica iz cijele regije, razvrstanih u 17 kategorija.

U svakoj kategoriji dodjeljivala se nagrada stručnog žirija koji je bodovao sadržaj, strukturu stranice, navigaciju, dizajn, funkcionalnost, interaktivnost i ukupni dojam. Prestižni žiri bio je sastavljen od vrhunskih stručnjaka iz područja interneta, marketinga, poslovanja i zabave.

Vijest o osvojenoj nagradi bila je dodatni razlog veselju članova ove stranice okupljenih na proslavi 7. rođendana Coolinarike u Koprivnici. Coolinarika danas broji preko 46.000 aktivnih registriranih korisnika koji su do sada unijeli preko 70.000 recepata i 350.000 slika. (PS/JK)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox